Emrović raj
Wellness

"Do zdravlja putem vode"

Wellness
Emrović raj
Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Dolazak
Odlazak
Broj odraslih
Broj dece
Promo kod

O wellnessu

Wellness & SPA hotela Emrović Raj se sastoji od 4 bazena površine 17m2 koji su ispunjeni lekovitom banjskom vodom, pogodnom za lečenje raznih bolesti, a opet i vrlo prijatnom za sve ljude bez ikakvih zdravstvenih problema. Pored bazena, tu je i pravi turski hamam, odrađen po svim svetskim standardima. Parno kupatilo, tuševi, relaks deo, teretana i soba za masažu samo dopunjuju ponudu ovog wellness & spa centra.

Hamam

Hamam, poznat i kao turski hamam ili tursko kupatilo, je bliskoistočna varijanta parne kupke koja se može kategorizovati kao parni "rođak" saune. Iako su prvi hamami poticali iz Arabije i kultura kupatila bila centralni deo rimskog života, Turska je popularizovala tradiciju i najčešće je povezana s njim. U okviru kompleksa se nalaze zidine hamama koji datira iz starog veka. Izvorišta tople mineralne banjske vode poznate po svom lekovitom dejstvu koriste se i u hamamu. Ono što je dobro u turskim kupatilima jeste to što ona, ne samo da održavaju gipkost udova i nežnost kože, nego zaustavljaju i tok mnogih bolesti. Mozaici i rasveta na plafonu su napravljeni kako bi i vaše oči uživale, dok se telo odmara na toplim i glatkim klupama od mermera. 

“Održava gipkost udova
i nežnost kože,
a i pomaže kod mnogih bolesti.”
 • Emrović raj 0
 • Emrović raj 1
 • Emrović raj 2
 • Emrović raj 3

Bazeni

Četiri bazena sa banjskom vodom površine 17 m2. Lekovita svojstva termomineralne vode ogledaju se u sadržaju natrijuma, kalcijuma, kalijuma i magnezijuma, kao i hidrokarbonata, hlora, sulfata i nitrata. Od rastvorenih oksida poseduje gvožđe, aluminijum-oksid, silicijum-dioksid, slobodne ugljene kiseline i slobodni sumpor-vodonik. Prema hemijskom sastavu vode Novopazarske Banje ubrajaju se u red sumporovitih kiselih hipertermi sa 1,6 g čvrstih materija. Temperatura vode na izvorima dolazi do 60 stepeni celzijusa. 

Zbog ovog sastava, ali i temperature, ove vode pogoduju za lečenje i terapiju mnogih bolesti, poput: kožnih oboljenja, traumatskih stanja, problema sa kičmom, ženskih ginekoloških oboljenja, nekih oblika reumatizma…

“Sadrži natrijum, kalcijum,
kalijum, gvožđe,
magnezijum i sumpor-vodonik.”
 • Emrović raj 0
 • Emrović raj 1
 • Emrović raj 2
 • Emrović raj 3

Parno kupatilo

Najčešća korist parnog kupatila je opuštanje. Omogućava umirujući efekat vašeg tela i uma, čime se smanjuje nivo stresa i tenzija. Takođe pruža vašim mišićima najbolji vid relaksa, posebno u blizini zglobova. Kada su zglobovi i mišići opušteni, imate manje šanse da se suočite sa bolestima poput artritisa i drugih bolova u zglobovima.

Kumulativni efekat znojenja rezultira u 30% smanjenju toksina u vašem telu. To je jednostavan i praktičan način detoksikacije i sa većim stepenom efikasnosti. Ubija štetne mikroorganizme i štiti vaš imuni sistem, stimuliše cirkulaciju i ubrzava metabolizam, pa parno kupatilo pomaže i u mršavljenju. Vaša koža izgleda znatno sjajnije i zdravije. Koža se dovoljno hidrira što poboljšava njenu elastičnost i daje mladalački izgled.

“30% umanjuje toksine u telu,
podiže imunitet,
poboljšava cirkulaciju.”
 • Emrović raj 0
 • Emrović raj 1
 • Emrović raj 2
 • Emrović raj 3

Teretana

Teretana u skolpu Spa centra opremljena je najnovijim mašinama MATRIX i kardio programom LIFE FITNESS linije poslednje generacije. Teretana poseduje jako bogat kardio program najjače linije LIFE FITNESS, tri trake podesive sa usponom, eliptikom, stepenicama, kardio mašinama i biciklima.

Svaka od mašina je za poseban deo tela tako da u svakom trenutku možete odraditi deo tela, ili celo telo.

Dobićete i savet o suplementacji koju imamo pre treninga, u toku treninga i nakon treninga, što će poboljšati vaše performanse i oporavak nakon treninga. U teretani svaki klijent, svaki vežbač, u svakom trenutku może biti ispraćen, posavetovan i dobiti nadzor licenciranog trenera. Saveti i nadzor našeg licenciranog trenera su besplatni i uvek dostupni.

“Opremljena najnovijim
mašinama Matrix
i kardio programom Life Fitness.”
 • Emrović raj 0
 • Emrović raj 1
 • Emrović raj 2
 • Emrović raj 3