Emrović raj
O nama

Luksuzni rizort “Emrović Raj EH”

O nama
Emrović raj
Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Dolazak
Odlazak
Broj odraslih
Broj dece
Promo kod

Emrović raj

U prelepom ambijentu i prirodnom okruženju u kome izvire lekovita voda izuzetne zdravstvene i lečilišne vrednosti, smešten je novi hotel sa 4* Emrović Raj, kao i  prelep restoran na 3 nivoa, sa baštom oko čitavog objekta. 

Hotel u svom sastavu ima recepcijski deo, lobby sa barom, lift, parking, wellness (4 bazena sa banjskom vodom površine 17 m2, parno kupatilo, turski hamam, sobu za masažu), teretanu opremljenu najsavremenijim spravama za vežbanje, konferencijsku salu kapaciteta do 200 mesta (bioskopska postava) sa pratećom opremom (projektor, projektno platno, ozvučenje i flip chart).

Smeštajni kapaciteti sadrže 41 sobu, 6 apartmana i 6 bungalova, gde apartmani i bungalovi poseduju bazen sa banjskom vodom u okviru smeštaja, u produžetku kupatila.

 

Lečilište

Banja ima 14 termomineralnih izvora, a njihove temperature se kreću od 15 do 50’C, što ih svrstava u hipertermalne vode. Ona je ujedno banjsko i klimatsko lečilište, takozvana „oaza zdravlja”.

Novopazarska Banja se smatra glavnim centrom za lečenje distrofičara u našoj zemlji. Takođe, pogodna je i za lečenje: neuromišićnih bolesti, stanja posle moždanog udara, kožnih bolesti, raznih oblika reumatizma, problema sa kičmom, sportskih povreda, ženskih ginekoloških bolesti, stanja nakon preloma kostiju i nakon hirurških intervencija, neuroloških oboljenja.

Iako je širok spektar bolesti koje se mogu tretirati u Novopazarskoj Banji, činjenica je da boravak u ovakvom lečilištu naravno prija i zdravim osobama.

Saznajte više More

Šta posetiti

Novi Pazar predstavlja jedinstven multietnički i multikulturni prostor, gde se susreću zapadna i istočna civilizacija. Posebnu vrednost našeg grada čine brojni kulturno-istorijski spomenici. Tu spadaju utvrđenja, manastiri, kao i brojni spomenici sagrađeni u balkansko-turskom stilu. Arheološki nalazi govore da je ovo područje bilo naseljeno još od kamenog doba. Poznati srednjovekovni spomenici su gradovi Jeleč i Ras, zatim Petrova crkva, manastir Đurđevi Stupovi i manastir Sopoćani. Stari Ras predstavlja važno istorijsko nasleđe i poznat je kao prestonica srpske srednjovekovne države Raške.

Saznajte više More
  • Emrović raj 0
  • Emrović raj 1